Takım Çantaları

22-02-2018 11:50


Takım Çantaları ile Kolay Erişim ve İş

 

El aletlerini taşıma işlevi için yapılan takım çantaları tamircilerin olmazsa olmazıdır.

Takım çantası aletlerin aynı yerde bulunması ve dağılmaması için kullanılır. El aletlerini çocuklardan uzak tutulması gerek. Çünkü el aletleri içeriği çocuklar için zararlı ve küçüktür. Yutma ihtimalleri çok yüksektir. Bunun için en güvenli yol takım çantaları kullanarak el aletlerini çocuklardan uzak tutmaktadır. Takım çantası içinde bir sürü alet bulundurma özelliği olan plastikten yapılma bir çantadır. Vida, tornavida, İngiliz anahtarı, ayarlı anahtar, pense ve çeşitleri ve daha saymadığımız birçok aleti takım çantası içine konulabilir. Alet çantasında aynı görevde bulunabilir. Ama alet çantası sadece bir alet ve o aletin aparatını taşımak için yapılmıştır. Plastikten veya kumaştan yapılabilir. Cırcır lokma takımı, İngiliz anahtar seti, pense seti ve daha sayamadığımız birçok özellikte setler bulunmaktadır. Çok çeşitli bölmeleri bulunmaktadır. İçerisindeki her parça farklı olarak ayrılan bölmeler içine konulmaktadır. Bunun sebebi tamircinin aradığı parçayı çok kolay bir şekilde bulabilmesidir. Takım çantaları set hailde de satılmaktadır. Mesela ev tamiratı için bir tamir seti alıyorsunuz bu set size takım çantası ile gelecektir. Böylelikle içindeki parçaları orda bulacağınızı bilir ve oraya yönelirsiniz. Aramakla zaman kaybetmezsiniz. İşini daha çabuk ve hızlı şekilde bitirebilirsiniz. İnternette birçok takım çantası seti bulabilirsiniz. Takım çantaları fiyatları 70 TL’den başlayıp 2000 TL, 3000 TL arası fiyatlar arasında bulabilirsiniz.

 

Malzeme Çantası 

Malzeme çantalarının birçok çeşidi bulunmaktadır. Çekmeceli, sürgülü, tekerlekli ve normal malzeme çantaları modellerinden bazılarıdır. Bu çantaların içersi çok geniştir. Tamir ile ilgili her şey bu çantasın içine koyulabilir. Böylece malzemelerin aynı yerde kalması sağlanır ve işin hızlı bitmesi daha olanaklı olur. Çünkü tamirci ihtiyaç duyduğu parçanın malzeme çantasınıniçinde olduğunu bilir ve hemen o ihtiyaç duyduğu parçaya alete yönelir. Tamircimalzeme çantasını gittiği her yere götürebildiği için gayet portatiftir. Özellikle sık sık evlere gitmek zorunda kalan servis elamanları için çok büyük kolaylık sağlar düzenli disiplinli becerikli insanların elinin altından eksik etmediği malzeme çantaları fazla yer kaplamadığından taşınmaları ve saklanmaları çok kolaydır.

 

Takım Sandığı  

Takım sandığı piyasada birçok çeşitte bulunabilir. Çeşitli hırdavatçılarda yapı marketlerinde hırdavatçılarda bitpazarlarında ve tabi ki internette bulunabilir. Çekmeceli, taşıma kollu sürgülü gibi çeşitleri mevcuttur. İhtiyaca göre arzunuza göre çeşit çeşit takım sandığı bulunmaktadır. Yeter ki siz ne istediğinizi neye ihtiyaç duyduğunu tespit edin. Kararınızı verin iyi bir araştırma ile aradığınız takım sandığınıbulabilirsiniz. Fiyatları da öyle bindiği gibi çok pahallı değildir. 100 ile 500 TL arasında fiyat seçenekleri bulunmaktadır. Takım çantası şu gibi aletlerden oluşur. Matkap, allen ve benzeri aletler bulunmaktadır. Fiyatları 20 ile 1000 TL arası değişmektedir. Takım çantası dolu bir şekilde de alınabilir. Mesela 100 parçalık takım çantaları, 70 paçalık takım çantaları ve daha sayılaman birçok parça takımları bulunabilir. Bir örnek vermek gerekirse takım çantalarını bazılarının içinde şunlar vardır. Lokma, anahtar, pense, yan keski, tornavida, bit takımı ve daha bir sürü alet dolu takım çantası ile gelmektedir. Dolu takım çantaları almak daha uygundur çünkü çantanın içindeki malzemeleri başka yerlerden temin etmek daha fazla para harcamanıza neden olmaktadır. Fiyatları 70 ile 3000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

 

Takım Çantaları Takım Çantaları Takım Çantaları Takım Çantaları 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.