Silikon Tabancası ile Ne Yapılır?

13-06-2018 11:07


Silikon Tabancası ile Ne Yapılır?

 

 

Temel onarımlar için bir silikon tabancasını el altında bulundurmanızda fayda vardır. Küçük iç mekan onarım işlerini gerçekleştirirken bir silikon tabancasına sıklıkla ihtiyaç duyabilirsiniz.

 

 

 

Sıcak silikon tabancası, özellikle serin ve kuru koşullarda ahşap ve plastik nesneler üzerinde iyi sonuçlar verir. Biraz gevşek lambrileri tutturmak veya çocuğunuzun oyuncaklarını birbirine yapıştırmak olsun, silikon tabancaları, hemen hemen her türlü genel yapışkan görevine hizmet edecek oldukça güçlü ve esnek bir bağ oluşturur.

 

 

 

• Hareketli parçaları veya ağır, güvensiz nesneleri bir silikon tabancasıyla birlikte tutturmaya çalışmamalısınız. Büyük işler her zaman uygun araçlarla profesyoneller tarafından yapılmalıdır.

 

 

Yaratıcı El Sanatları İçin Silikon Tabancasını Deneyin

 

 
Çocuklarınıza bir okul projesi ile yardım ettiğinizde veya ev yapımı tatil dekorasyonlarını bir araya getirdiğinizde, Silikon tabancası size ideal bir yardımcı olacaktır. Çoğu yüzeyler üzerinde kullanım için iyidir, daha temizdir ve kağıdın kırışmasına ve renklerin karışmasına neden olmaz. Bu küçük bir yapıştırıcı, kendin yap projelerinde kreasyonlarınızın daha uzun süre kalmasına yardımcı olacaktır. 
 
• Kuruduktan sonra sıcak silikon çıkarılması zordur. El işi projenizin ölçüm, açı ve boyutlarının, yapıştırmadan önce ideal pozisyonda olduğundan emin olun.
 

 

 

Giysilerinizde Değişiklikler Yapın

 

 
Pantolonunuzdan çıkan düğmeyi yeniden takmak yada üzerine sevdiğiniz boncukları takmak için kullanabilirsiniz. Birçok yapıştırma malzemesinden farklı olarak, sıcak silikon kumaşlarda oldukça başarılıdır. Bununla birlikte, düğmeler, fermuarlar ve diğer fonksiyonel özellikler gibi kıyafetlerin parçaları üzerinde en iyi şekilde yapışacaktır. Dikiş veya terzilikte kalıcılığı sağlayamasa da, başka bir alternatifiniz yoksa yapıştırma küçük değişiklikler için hile yapar. 
 
• Özellikle ılık suda tekrarlanan yıkamalar, giyim üzerinde kullanılan yapıştırıcıyı bozacaktır.
• Yamaları ve diğer aksesuarları giysiye yapıştırmak için sıcak silikon kullanabilirsiniz.
 

 

 

Hassas Yüzeylerde Bir Silikon Tabancası Kullanın

 

 
Kalın, jel benzeri kıvamı nedeniyle, sıcak silikon, ince, kolayca hasar gören yüzeyleri macun gibi daha sıvı yapıştırıcılardan daha iyi yapıştırır. Sulu yapıştırıcıların uygulanması zor olabilir, daha uzun süre etkili olması ve sıcak yapıştırıcıya göre hassas malzemelere zarar verme olasılığının yüksek olması gerekir. Sıcak silikon aynı zamanda çok yönlüdür ve genellikle diğer yapıştırıcı türlerine iyi gelmeyen farklı nesneleri bir arada tutar. Uygulamadan önce herhangi bir hassas parçanın doğru hizalandığından emin olunuz.
 
• Zarar vermemek için hassas malzemelerle çalışırken az miktarda yapıştırıcı uygulayın.
• Sıcak silikon mum, ev işleri yapımında kullanılan dantel, hasır, kâğıt, pamuk ve hatta şekerleme ürünleri üzerinde de iyi sonuç verir.
 

 

Silikon Tabancası ile Ne Yapılır Silikon Tabancası ile Ne Yapılır Silikon Tabancası ile Ne Yapılır Silikon Tabancası ile Ne Yapılır Silikon Tabancası ile Ne Yapılır Silikon Tabancası ile Ne Yapılır Silikon Tabancası ile Ne Yapılır

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.