Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları

08-05-2018 10:24


Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları

Sıcak silikon tabancası günümüzde pek çok alanda kullanılan ve pratik kullanımı ile hem profesyonel hem hobi severler tarafından tercih edilen elektronik aletlerden biridir.

Sıcak silikon tabancası, ısınarak haznesinde bulunan silikonu eritmekte, nesnelerin yapıştırılmasını veya sabitlenmesini sağlamaktadır. Sıcak silikon tabancasının kullanım alanı oldukça geniştir. Sıcak mum silikon tabancaları, ısıtıcı tabancanın arkasına yerleştirilen silikon mum ile birlikte kullanılmaktadır. Silikon mum tabancanın arkasına konularak, tabancanın tetiğine basma suretiyle sıcak olan iç kısma girer ve uç kısımdan eriyerek çıkar. Isınan aksam sayesinde mum yapıştırma için gerekli sıcaklığa ulaşarak erimektedir.

 

Sıcak Silikon Tabancası Kullanım Alanları  

Sıcak silikon tabancası ahşap, metal, plastik (pvc vs.) maddeler üzerinde rahatlıkla kullanılabilme özelliğine sahiptir. Silikon yapıştırıcı ile okullarda yapılan etkinliklerde, sanatsal çalışmalarda faydalanmak mümkündür. Cep teflonu tamirinde de yine sıcak silikon yapıştırıcı amaçlı kullanılmaktadır. Sıcak silikonun kullanım alanı genişliği ve uygulamada pratiklik sağlaması açısından takı tasarımında da kullanıldığı bilinmektedir. Takılarda kullanılan taş ve boncukların sabitlemesinde oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Takılar gibi diğer hobi çalışmalarında da sıcak silikonun yeri büyüktür. Kırılan eşyaların parçalarının bir araya getirilmesi için uygun bir materyal olan sıcak silikon güvenle kullanılabilmektedir. Bazı aletlerin devrelerinde elektriği yalıtmak amacıyla kullanılabildiği gibi, küçük cam sigortalarını korumak için de kullanılabilmektedir. Sıcak silikon tabancası; kumaş, kablo sabitleme, deri, sentetik maddeler, karton gibi maddeler üzerinde kullanılabilmektedir. Sıcak mum silikon, yapıştırıldığı yerden çıkarılmak istendiğinde rahatlıkla çıkartılabilme özelliğine sahiptir. Mum silikon çıkartıldığı bölgede iz veya leke bırakmadığı için pek çok materyal üzerinde kullanıma uygun bir üründür.

Sıcak Silikon Tabancası Fiyatları 

Sıcak silikon tabancaları marketlerde, elektronik mağazalarında, Online satış sitelerinde kolaylıkla bulunabilmektedir. Silikon tabancası fiyatları on iki liradan başlayarak iki yüz liraya kadar farklı oranlarda olabilmektedir. Sıcak silikon tabancasının farklı özellikte olanları normal tabancalara göre biraz daha pahalıdır. Özellikle farklı ısı seçeneği olan sıcak silikon tabancaları standart olanlara göre biraz daha pahalı olabilmektedir. Sıcak silikon tabancası alırken boyutuna dikkat edilmeli, çok büyük ya da küçük olmamasına özen gösterilmelidir. Tabancayı satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kriter güvenliğiniz için mutlaka açma kapama düğmesi olması gerekmektedir.

 

Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları Sıcak Silikon Tabancası Çeşitleri Ve Fiyatları

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.