Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları

29-11-2017 10:48

 Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları

Cep telefonu tamiri, bilgisayar onarımı, montaj cihazları ve malzemeleri gibi elektronik tamirinde tercih edilen lehimleme ürünlerinin kullanımı ve tercih sebebi hakkında yönelendirmeye yönelik yazımız; bga istasyonu, sıcak hava üflemeli havya, lehimleme istasyonu yedek malzemeleri, havya ucu, havya kolu, nozul başlıklarında ele alınmıştır.

Bga İstasyonu

Elektronik devrelerin ya da ana kartların tamir ve bakımında kullanılan bga istasyonu, pek çok aletin bakım ve onarımını kolaylaştırmaktadır. Küçülen yeni devreler ile birlikte kolaylık sağlama açısından bga cihazı oldukça işe yaramaktadır. Entegre elemanların sorunsuz bir şekilde söküp takmaya yarayan bga makinesi çalışmanın yapıldığı devreye asla zarar vermeyecek şekilde oluşturulmuştur.

Sıcak Hava Üflemeli Havya

Genelde elektriksel olarak üretilen sıcak hava üflemeli havya modelleri, elektriksel olarak gürültü d meydana getirmemektedir. Sessiz çalışma ortamı ile havya istasyonu sıkıntısız bir çalışma ortamı oluşturmaktadır. Sütunlu ısıtma teknolojisi ile tasarlanan modeller sağladığı ısı stabilitesi ile titreşim azaltma özelliğine de sahiptir. Pek çok modelin yer aldığı havya seti ile özel olarak dayanıklı aletlerden oluşmaktadır. Sap metalleri ve diğer parçaları ısı yalıtımlı olarak üretilen bu modeller, oksitlenmeye karşı da dayanıklıdır.

Lehimleme İstasyonu Yedek Malzemeleri

Maksimum şekilde hızlı bir ısınma ve rahat taşıma özellikleri ile tasarlanan ve konfor bakımından en üstün teknolojiye sahip olan lehimleme istasyonu, ısı kontrolünü en iyi şekilde sağlamaktadır. Küçük boyutları ile pratik şekilde taşınan ve pratik bir tamir ya da bakım işlemine izin veren bu ürünler, kalitesi ile de uzun ömürlü olmaktadır. Ürün bakım ya da onarım için sıcak hava istasyonu, elektrikli ürünler profesyonellere kolaylık sağlamaktadır.

Havya Ucu

Havya ucu, değişim açısından kolaylık sağlayan ve isteğe göre pratiklik kazanan bir durumu ortaya çıkarmaktadır. Bga makinası dahilinde bulunan ya da ayrı bir şekilde üretilen bu uçlar değiştirilerek ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamaktadır. Model ve kullanım açısından çok farklı yapısı bulunan havya uçları, boyun ayarlanmasına da yardımcı olmaktadır. Vida yardımı ile havya ucu ayarlanmaktadır. Bu uzunluğa göre de ısı derecesi değişmektedir. Pek çok havya istasyonu için de uyumlu olmaktadır.

Havya Kolu

Yüksek kalitede bulunan ısıtıcı ve rezistansı sayesinde hızlı bir şekilde ısıtma sağlanmaktadır. Anlık olarak hava ayarının da yapılmasını sağlayan ve bga rework istasyonu ile birlikte kolay bir çalışma alanı oluşturmaktadır. Bunların yanı sıra hassas sıcaklıklarda da mükemmel kullanım için geçerlidir. Bga makinası fiyatları ile değişiklik göstermektedir.

Rezistans

Farklı modelleri bulunan rezistanslar her ihtiyaca yönelik olarak üretilmektedir. Diyafram pompa modeli yanında pompa rezistans da havya uyumlu bir şekilde kolay tamirat sağlamaktadır. Havya istasyon modelleri bu konuda uyumluluk sağlamaktadır.

Sıcak Hava Üfleme Kolu

Lehimleme yapılırken sağlanan sıcak ortam tamiratın gerçekleşmesi ve sağlıklı şekilde devam etmesi açısından önemlidir. Bu bağlamda yapılacak olan sıcak hava üfleme kolu gerekli kontrolü sağlama ve devam ettirmeye yönelik olarak tasarlanmıştır.

Nozul

Bakım onarım ve montaj açısından güvenli bir ortamda çalışılmasını sağlayan nozullar, yüksek sıcaklıklara karşı son derece dayanıklıdır. Kaliteli çelikten üretilmiştir.

 

Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları Lehimleme Ürünleri Kullanım Alanları

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.