Elektronik Tamiri Malzemeleri

15-12-2017 10:58

Elektronik Tamir Malzemeleri

Elektrik ve elektronik tamiri sektöründe sıklıkla tercih edilen lehimleme ürünlerinin yanı sıra bu ürünleri destekleyici silikon tabancası, sıcak hava tabancası, havya konsolu, elektronikçi cımbızı gibi çok sayıda yardımcı ürün mevcuttur.

Cep telefonu gibi küçük aletler için ya da diğer pek çok alet ve bölge için lehimleme yapılmaktadır ve sökülmektedir. Bu işlem için son teknoloji ile birlikte bazı lehimleme ürünleri kullanılmaya başlanmıştır. Bu ürünler ile birlikte kolay bir lehim işlemi yapılması sağlanmaktadır. Ayrıca ürünlerin kalitesi ile birlikte zararsız bir şekilde lehim çalışması da yapılmaya başlanmıştır. Tüm bu ürünler içinde lehim için gerekli olan pek çok parça yer almaktadır. Lehim yapma ya da lehim sökme işlerinin başarı ile gerçekleşmesi anlamında bu parçaların hepsine gerek duyulmaktadır. Özellikle profesyonel anlamda verilen tamir ya da bakım işlemleri için bu parçaların mutlaka olması gerekmektedir. Ürünler içinde yer alan silikon mum, lehim işlerinde yer alan yardımcı elemanlar arasında bulunmaktadır. Yapıştırıcı olarak kullanılan ya da izole için kullanılan bu ürün yapılacak olan çalışmada işlem görmeyen alanların zarar görmesini engellemektedir. Bu ürün sadece elektrik ya da elektronik işlemler için değil aynı zamanda kozmetik, el sanatları ya da inşaat gibi farklı alanlarda da kullanılmaktadır. Farklı ölçülere sahip olan bu ürün isteğe göre tercih edilmektedir.

Ergonomik Tasarımlar

Lehimleme konusunda kolaylık sağlayan bir diğer ürün de karşımıza silikon çubuk olarak çıkmaktadır. Hızlı ve maksimum performans sağlamak amacı ile bu ürün her çalışma aşamasında kullanılmaktadır. Sadece elektronik sektöründe kullanılmayan ürün silikon mum için tamamlayıcı bir özelliğe sahipti. Özellikle izole için kullanılan alanlarda etkili bir verim almayı sağlayan bu ürün aynı zamanda yapılacak çalışmanın hız kazanmasına da yardımcı olmaktadır. Yapılacak çalışmalarda sıcak hava metal konsolu başka bir öneme sahip ürünler arasında bulunmaktadır. Ürün ısı yüksekliğinin ayarlanabilir yapısı ile dikkat çekmektedir. 360 derece dönebilir metal tutucusu sayesinde bu ürün ile yapılacak olan çalışmalar daha rahat ve keyifli bir hale gelmektedir. Alt metal levhası da bulunan bu ürünün diğer sabitleyici bölümleri de bulunmaktadır. Bu bölümlerin hepsi ile bilimsel tasarım çalışmalarında rahatlık ile çalışılmaktadır. Bu çalışmalar dışında konsol devre kart onarımında da kullanılmaktadır. Ürünün ergonomik yapısı çalışma bakımından rahat bir ortam sağlamaktadır.

Hızlı Ve Pratik Çalışma 

Sıcak hava kolu sabitleyici gerek küçük elektronik aletlerin tamiri için gerek diğer sektörler için kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Lehim yapma ya da lehim sökme işleminde önemli bir yeri bulunan bu ürün aynı zamanda yapılacak olan tamir işlerinde ayrıntılı çalışmalar için de alan oluşturmaktadır. Kısa sürede hızlı ve etkili bir çalışma sağlayacak olan ürün ile yapılacak olan çalışmalar daha verimli hale gelmektedir. Sabitleyici kolu sayesinde ürün ile yapılacak çalışmalarda ürünün hareket etmesi zor bir hale gelmektedir. Böylece tamir ya da bakım işlemi basit ve konforlu bir şekilde gerçekleşmektedir. İşlemi daha pratik hale sokmaktadır.

 

Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri Elektronik Tamiri Malzemeleri

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.