Cep Telefonu Tamir Seti

23-01-2018 10:32

Cep Telefonu Tamir Seti

El aletleri arasında yer alan cep telefonu tamir seti telefon tamir etmekte kullanılır. Sadece telefon tamiri değil, dizüstü bilgisayar, tablet mp3 ve benzeri makinelerde kullanılır. 

Cep Telefonu Tamir Seti 

Genellikle piyasada set halinde bulunur. Kim tarafından icat edildiği bilinmediği gibi ne zaman bulunduğunda da bilinmemektedir. Telefon son günlerde hayatımızda en çok kullandığımız makinelerden birisidir. Neredeyse elimizde hiç düşürmüyoruz. Ama her makine gibi bu makine de bozulabiliyor. Bunu için makineyi tamirciye götürmek gerekir. Tamircilerde de cep telefonu tamir setibulunur. Bu set telefona zarar vermeden telefonu tamir etmeye yarar. Her türlü telefonun tamiri bu set ile yapılmaktadır. Bu set olmadan telefona zarar vermeden tamir çok zordur. Telefon tamir seti telefonlar için hayati bir önem taşımaktadır. Cep telefonu tamir malzemeleri şunlardan oluşmaktadır. Açıcı, kazıyıcı, montaj çubuğu, eğimli cımbız, üçgen paddle, düz cımbız, 0.8 yıldız tornavida, 1.2 çapraz tornavida, 1.5 çapraz tornavida, 1.2 yıldız tornavida, 2.0 düz tornavida, T4 torx tornavida, T5 torx tornavida, T6 torx tornavida. Daha fazla çeşitleri de bulunur. Bu sayılan malzemeler Android telefonlar için uygundur. Cep telefonu tornavidası olarak bilinen torx tornavidası telefonlar için uygun uçları ile bulunmaktadır. Torx anahtarı bu iş için en uygunudur. Her yerde bulabileceğini bu set çok uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Torx cep telefonu tornavida seti içinde bulunmaktadır.

iPhone Tamir Seti 

İphone için farklı tamir seti bulunmaktadır. 8 parçadan oluşan setler İphone için uygun olanlardır. Android telefonlarda olduğu gibi bu sette torx tornavidası ve diğerleri bulunmamaktadır. İphone tamir seti içinde şunlar vardır. İphone tornavida, yıldız tornavida, düz tornavida, plastik kaldırma aparatı, vantuz, pena. Bunlar iphone’yi söküp takmak için yeterlidir. Cep Telefon tamir etmek hiçte kolay bir iş değil. Telefon tamir etmek için kurslar verilmektedir. Bu kurslara gidildiği takdirde telefon tamir edilebilir. Yoksa çok tehlikeli olabilirler. Telefon tamir etmek başlı başına bir sanat. Her gün gelişen teknoloji telefon tamirini zorlaştırıyor. Çünkü çok ilginç teknolojiler ve yazılımlar kullanılmaya başlandı. Cep telefonun bilmeden tamir etmeye çalışmak tamir eden kişini hem masrafa sokar hem de sağlık sorunları oluşur. Telefonun içindeki bazı parçalar insan tenine değdi zaman bile zehirleyebilir ve öldürebilir. Diğer bir ölüm tehlikesi ise patlamalar. Telefon bataryası çok ilginç bir sistemdir. İçinde enerji depolanır. O enerji tamir eden kişi tarafından düzensiz olarak boşaltılırsa çok büyük patlamalar oluşabilir ve sadece siz değil diğer insanların ölümüne de yol açılabilir. Başka bir ölüm tehlikesi ise yangındır. Telefon tamir eden kişi çok dikkatli olması gerek. Çünkü yapacağı bir yanlış hareket yüzünden birden bir ateş bulutu oluşabilir ve yangın çıkabilir. Bunun için telefonu bir tamirciye götürüp çıkan sorunları tamirciye belirterek sorunu bir profesyonel tarafından düzeltilmesi en doğrusu olacaktır.

Telefon Tamiri

Telefon tamircileri telefon tamir kurslarına giderek telefon tamir etmeyi öğrenirler. Buradan mezun olduklarında her türlü telefonu tamir edebilecek kapasiteye ulaşırlar. İşte bu cep telefonu tamir malzemelerine ihtiyaç duyarlar ve edinirler. Bazı GSM operatörleri kendi telefon tamircilerini yetiştirirler. Bunun içinde lise ve üniversiteyi bitirmiş olunması gerekiyor. Mezun olduktan sonra burada eğitimlerini alan kişiler telefon tamiri yapmaya başlarlar. Telefonları tamir edilen insanlar telefonlarını kullanmaya devam ederler.

 

Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti Cep Telefonu Tamir Seti

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.