Büyüteç Çeşitleri


Büyüteç Çeşitleri 

 

 

Büyüteç çeşitleri alışveriş kolaylığı sağlamak için belirli büyüteç tiplerine ve kullanımlarına göre kategorilere ayrılmıştır.Eğer büyütme ve detaylı inceleme gerektiren bir işiniz varsa, mutlaka işinizi hızlandırıp mükemmelleştirecek bir büyüteç tipi size yardımcı olacaktır.

 

 

Mercekler ve Optikler ile bir büyütecin nasıl çalıştığı ve büyütülmesinin ardındaki bilim, fizik biliminin bir parçasıdır. Işığın bilinen özelliklerini ve fiziksel davranışlarını içerir. Büyüteçlerin büyütme özellikleri ve büyütme performansı, tüm fizik yasaları tarafından sınırlıdır. Bu sınırlar genellikle insan gözünün, özellikle de yaşlanan insan gözünün tercihlerini ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

 

 

Bunun bir örneği, lens gücü ve lens çapı (boyut) arasındaki ters ilişkidir.Fiziksel yasalar nedeniyle, lens boyutu büyüdükçe, lens gücü düşmelidir (daha düşük büyütme), bu doğrudan korelasyon fizik kanunlarına tabidir ve sapılamaz.Çoğu insan çok güçlü bir büyüteç ister, bu fizik kanunu nedeniyle mümkün değildir, yine lens büyüklüğünün güç kazanması nedeniyle fizik yasaları yüzünden azalmaktadır.Bu gerçek göz önünde bulundurulmalı ve bir büyüteci satın alıp satın alırken bir sınırlama getirilmelidir. Büyük bir büyüteç seçtiyseniz, bu büyütmenin daha düşük güç anlamına gelir, ancak daha az güçlü bir büyüteç kullanımı daha kolay ve rahat olacaktır.

 

 

Büyüteç çeşitleri arasında yer alan ayaklı büyüteçler, akrobat büyüteçler, el mercekleri dışında ışıklı büyüteç çeşitleri de mevcuttur. Uzmanlık alanına göre led ışıklı ya da floresan ışıklı olmak üzere kategorileri mevcuttur.

 

 

Yüksek güçlü bir mercekle yapılan işlem, objektif küçük olacaktır, görüş alanı da küçük olacaktır ve uygun kullanım, büyüteç lensini odakta tutmak için çok hassas bir kullanım gerektirecektir.Dkteknoloji.com, endüstriyel, uzay ve havacılık, biyomedikal, fiber optik ve kalite kontrol görevleri ve denetimleri için standart ve genel özellikli büyüteç seçeneklerine sahiptir.Kapsamlı Büyüteç seçenekleri, mercek boyutları, büyütme, aydınlatma seçenekleri ve tasarlanmış kullanım seçeneklerine de sahiptir.Kendinize ve işinize uygun büyüteç çeşitlerini inceleyebilir veya teknik servisimizden size uygun olan ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

 

Büyüteç Çeşitleri Büyüteç Çeşitleri Büyüteç Çeşitleri 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.